Thursday, June 04, 2009



Wesley Sneijder zit niet graag op de bank. Deze twee heertjes links leerden het bankzitten bij Real Madrid. Het is een vak apart. Je wordt er trouwens aardig voor betaald. Toen Sneijder dat onlangs bij het Nederlands Elftal een keer overkwam liet'ie zijn voeten in de tweede helft gelukkig spreken. Coach Van Marwijk weet dat'ie goud in handen heeft. Geen land ter wereld heeft bijvoorbeeld de twee Raffie en Wesley of een setje Robin en Arjen mogelijk op de bank. Bert is in de voorrondes duidelijk geweest en doet geen consessies aan zijn systeem. 4/3/3 met twee verdedigende middenvelders en een inschuivende voorstopper-laatste man als het kan en een libero als het moet. Het enige dat roet in het eten kan gooien is het ego van een paar knaapjes.

Welke argumenten zou jij op de zeepkist
gebruiken om Jolante aan
de technische staf toe te voegen



8 comments:

Jan Smit said...

Ik zou Jolante inzetten op 10. Ze heeft een goed overzicht, is communicatief en in de afwerking meedogenloos.

Koen Horst said...

Vet,het lijkt me leuk als Jolante bij het Nederlands Elftal komt. Als de spelers dan op het strand bij een wandeling naar de ondergaande zon kijken zal zij zorgen voor een romantisch tintje.

De nachten moet ze maar doorbrengen bij de technische staf. Kees Jansma lijkt me wel een geschikt typetje.

De jongens hebben hun nachtrust harder nodig.

Lambertus van Marwijk said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bert van Marwijk said...

Daar ben ik weer. Omdat wij uit 6 wedstrijden nu 18 punten hebben en ons als eerste Europese land plaatsen voor het WK 2010, mag Jolante een dinsdagmiddag even langskomen in Noordwijk om een paar handtekeningen uit te delen aan onze jongens. Vooral Wesley zou er heel gelukkig mee zijn. Daarna gaat ze weer netjes naar huis. Onze doelstelling in Zuid-Afrika is goud, niet meer en niet minder. Ik geloof in de kwaliteiten van mijn team en in de tactische ontwikkeling die dit elftal doormaakt. Jolante gaat niet mee naar Zuid-Afrika. Wesley Sneijder wel om de hele wereld te laten zien hoe verrekte goed die kan voetballen.

Arthur van Metelen said...

Nu Oranje zonder Wesley maar met een uitblinkende Rafaƫl van IJsland wint kunnen we ons richten op Zuid-Afrika. Laten we Jolante even vergeten, er zijn belangrijkere dingen te doen.

Ik zou het verstandig vinden als jullie Bert van Marwijk steunen om de komende Oranje-euforie een gezond tegenwicht te bieden. Dat jullie het 'gogme' hebben om de spelers met beide voeten op de grond te houden.

Is het misschien een idee om mensen te laten zien dat de kleur Oranje in ons dagelijks leven op een gewone basis veel voorkomt. Dat het Koninklijk Huis of het Nederlands Elftal niet het alleenrecht heeft, maar ook bijvoorbeeld de sinaasappel of de baghwan?

Dick van Heck said...

Beste Arthur,

Je idee past beter bij "heb ik het je niet gezegd". Beadnkt voor de tip. We zijn ermee aan de slag gegaan.

HAP

Vriendin van Jolanthe said...

Ik denk dat JOLANTHE een hele goede zet heeft gedaan om Wesley nu even in te palmen. Die jongen is in topvorm, heeft veel vrije tijd, is uitgerust want zit bij een topclub op de bank en dan komt Jan er uiteindelijk ook achter, dat'ie gewoon wat meer tijd aan haar moet besteden. Al dat zingen de hele dag...

Diep in ons hart weten we hier in Volendam dat het met Jantje en Jolanthe allemaal wel goed komt t.z.t..

Suzanne, de beste vriendin van Jolanthe (volledige naam en adres bij de redactie bekend)

ober said...

Wie kan me helpen aan foto's van Lisa, de nieuwe liefde van Jantje?